Shipping & returns

Leveranser

Leverans sker snarast  möjligt efter ordergodkännande från vår Leverantör Index Agro  till kund Ej uthämtade paket Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Leverans sker snarast möjligt efter ordergodkännande från vår leverantör Index Agro i Indien men leverans kan ta 2 till 4 veckor beroende på var kund finns och storlek på order. Alla fraktkostnader från vår leverantör till kund debiteras kunden.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.